Διεύθυνση

Λ.Φιλαδελφείας 24, 13671 Αχαρνες

Τηλέφωνο

+0030 210 2467794
+0030 210 2467792

Mail

info@nikas-accountants.gr

Online Συμβουλευτική

Σε ένα πολύπλοκο και εξοντωντικό φορολογικό πλαίσιο οι υφιστάμενες και υπο σύσταση επιχειρήσεις καλούνται να λάβουν άμεσες και μεθοδικές στρατηγικές αποφάσεις οι οποίες συνδέονται άρρηκτα με την βιωσιμότητα τους.

Το Φοροτεχνικό Κέντρο Αχαρνών – Τάσος Νίκας διαθέτει την εµπειρία να βοηθήσει ουσιαστικά τις σύγχρονες επιχειρήσεις. Έχοντας αναπτύξει την απαιτούµενη τεχνογνωσία, ώστε να µπορούμε να καταγράψουμε τις πραγµατικές ανάγκες του πελάτη, να προτείνουμε υπηρεσίες προσαρµοσµένες στις ανάγκες του και να παρακολουθήσουμε την αποτελεσµατική εφαρµογή τους.

Μέσα από ένα εύρος συµβουλευτικών υπηρεσιών, προσπαθούµε να συµβάλλουµε θετικά, προτείνοντας τις καλύτερες λύσεις σε θέµατα ανάπτυξης, εκσυγχρονισµού και αναδιοργάνωσης.

Η υπηρεσία αυτή στελεχώνεται από εξειδικευμένους οικονομολόγους σε λογιστικά, φοροτεχνικά και συμβουλευτικής φύσεως θέματα, συνεργάτες του κ. Τάσου Νίκα, οι οποίοι παρέχουν έγκυση λογιστική, φοροτεχνική και συμβουλευτική ενεμέρωση με απόλυτη εχεμύθεια.

Η Online Συμβουλευτική διεξάγεται με τη μορφή συμβουλευτικών συνεδριών, με κόστος €40, €80 (η χρονική διάρκεια της συνεδρίας καθορίζεται κατόπιν συνεννόησης). Ο χρήστης μπορεί να εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη υπηρεσία, είτε συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση είτε επικοινωνώντας στο 210 2467794 και θα λάβει απάντηση με την επιβεβαίωση της συνεδρίας του εντός 3 εργάσιμων ημερών.

Από τη μεριά του ο χρήστης, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή της Οnline Συμβουλευτικής οφείλει να έχει εγκατεστημένο το πρόγραμμα Skype στον υπολογιστή του και να έχει έτοιμο τον αντίστοιχο εξοπλισμό (μικρόφωνα, κάμερα) πριν την ώρα έναρξης της συνεδρίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Φοροτεχνικού Κέντρου Αχαρνών – Τάσος Νίκας στο τηλέφωνο 210 2467794.