Διεύθυνση

Λ.Φιλαδελφείας 24, 13671 Αχαρνες

Τηλέφωνο

+0030 210 2467794
+0030 210 2467792

Mail

info@nikas-accountants.gr

Λογιστικό & Φοροτεχνικό Γραφείο

Το λογιστικό μας γραφείο λειτουργεί στις Αχαρνές Αττικής από το 1974.

Η εκπαίδευσή μας, η συνεχής επαγγελματική μας κατάρτιση και η εμπειρία μας, αποτελούν εγγύηση για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

Το γραφείο μας στελεχώνεται από αξιόπιστους συνεργάτες, προσηλωμένους στη διασφάλιση των συμφερόντων σας. Παρέχουμε τις καλύτερες λύσεις για εσάς και την επιχείρησή σας σε Λογιστικά – Φοροτεχνικά – Εργατικά – Κληρονομικά – Κτηματολογικά – Εταιρικά – Κατοίκων Εξωτερικού – Επιδοτούμενα Προγράμματα.

Οι πελάτες μας και οι συνεργάτες μας σε όλη την ελληνική επικράτεια και στο εξωτερικό μάς έχουν κατατάξει στις πρώτες θέσεις στα λογιστικά γραφεία, στις Αχαρνές. Το επίπεδο της εμπειρίας, των γνώσεων και της παροχής υπηρεσιών είναι τόσο υψηλό, που δίνει ξεκάθαρες λύσεις στα λογιστικά – φορολογικά σας προβλήματα.

Οι ανάγκες της εποχής μας και οι συνεχείς μεταβολές στο φορολογικό και εργατικό τοπίο μάς οδήγησαν να δημιουργήσουμε μια τέτοια βάση, ώστε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν ειδικών πακέτων μεταχείρισης σε φορολογικό – ελεγκτικό – νομικό – μηχανογραφικό επίπεδο και να μη βρίσκονται αντιμέτωποι με προβλήματα, τα οποία δεν πρέπει να τους απασχολούν.

Με συνέπεια και αξιοπιστία, και χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα λογισμικά της αγοράς, ανταποκρινόμαστε άμεσα και αποτελεσματικά στις ανάγκες της κάθε οντότητας, εταιρείας ή φυσικού προσώπου, και υποστηρίζουμε τους συνεργάτες μας στην προσπάθειά τους για ένα καλύτερο και πιο κερδοφόρο μέλλον.